Wpisany przez Krzysztof Żołądek sobota, 12 maja 2012 07:23
Składniki:
- 60 dag marchwi,
- 15 dag rodzynek,
- 10 dag cukru,
- 10 dag miodu,
- cynamon do smaku;
Przygotowanie:
Oczyszczoną i opłukaną marchew kroimy w kostkę i gotujemy w wodzie z dodatkiem cukru. Gdy stanie się na wpół miękka dodjemy rodzynki i miód. Całość gotujemy do miękkości i zgęstnienia. Na koniec dodajemy cynamon do smaku.
Wszelkie prawa do zamieszczanych w serwisie zdjęć i tekstów należą do ich autorów. Wykorzystanie do celów druku i kopiowanie na inne strony internetowe zdjęć i tekstów zamieszczonych w serwisie możliwe jest jedynie po otrzymaniu pisemnej zgody autora.
Chcesz skontaktować się z autorem tekstu, masz swoją ciekawą propozycję, która może wzbogacić serwis swietokrzyskie.org.pl lub zauważyłeś gdzieś błąd w tekście? Daj nam o tym znać. Na Wasze maile postaramy się odpowiedzieć jak to tylko będzie możliwe, jednak w terminie nie dłuższym niż 24 godziny.
kontakt@swietokrzyskie.org.pl